Hyppää pääsisältöön

Myynnin valmennus

Innostava ja tehokkaasti vedetty myynnin valmennus on yksi parhaista tavoista lisätä määrää tekemiseen. Ollakseen toimiva ja mieleenpainuva, valmennuksen ei tarvitse olla koko päivän mittainen monologi ja käsienheiluttelu monesta eri aiheesta. Harva jos kukaan jaksaa ottaa tietoa vastaan koko päivää. Siksi meidän valmennukset ovat enemmänkin tehokoulutuksia, jossa pureudutaan yhteen osa-alueeseen kerrallaan. 

Myyntiopisto™

Myyntiopisto™ on meidän vastauksemme tylsiä ja puuduttavan pitkiä valmennuksia vastaan. Olemme puristaneet, tapamme mukaan, kaiken turhan lätinän ja poukkoilun valmennuksistamme pois ja keskitymme tiukasti vain yhteen aiheeseen kerrallaan. Valmennuksien kirjo on kuitenkin kattava ja me voimme koutsata asiantuntijoista myyjiä helposti valmennuksillamme. Yksi Myyntiopisto™:n tavoite onkin, että uusia oppeja päästään käyttämään jo saman työpäivän aikana.

Kenelle Myyntiopisto™ sopii?

Myyntiopisto™ sopii hyvin organisaatioille, jotka haluavat tehdä asiantuntijoista myyjiä sekä muuttaa organisaation kulttuuria ja ajattelutapaa enemmän myynnilliseen suuntaan. Myyntiopisto™ tukee erittäin hyvin myös Myynnin piristysruiske™ - palveluamme jolla taataan onnistunut muutos myyntiprosessiin.

Myyntiopisto™ on myös oiva tapa perehdyttää uusia myyjiä tai myyjiksi haluavia asiantuntijoita.

 • Uusien myyjien perehdytykseen
 • Asiantuntijoista koulitaan myyjiä
 • Joku tietty myynnin osa-alue on pullonkaulana

Yrityksen toimialalla tai asiakasryhmällä ei ole merkitystä. Me palvelemme niin B2B- kuin B2C-kauppaa tekeviä yrityksiä.

Mitä Myyntiopisto™ sisältää?

Valmennus kestää 2h ja sisältää aina lyhyen workshop - osion sekä niinsanotun kotitehtävän, joka palautetaan valmentajalle. Osallistujat saavat aina tiivistetyn koulutusmateriaalin käyttöönsä sekä henkilökohtaisen vastauksen kotitehtävään.

Myyntiopisto™:n valmennukset

Emme räätälöi valmennuksiamme, sillä Myyntiopisto™:n valmennukset eivät ole syväluotaavia analyysejä yrityksen nykyisestä tilanteesta vaan toimiviksi todettujen toimintatapojen havainnointia ja esille tuontia. Myyntiprosessissa ja myyntityössä pätevät samat lainalaisuudet toimialasta riippumatta.

 • Alkuräjähdys
  • Alkuräjähdys auttaa osallistujia ymmärtämään, mitä myynti on ja mitä myynti ei ole. Alkuräjähdys antaa osallistujille eväät huomata ostosignaaleja sekä ymmärryksen myynnin eri vaiheista. Alkuräjähdys on napakka läpileikkaus myynnin kokonaisuuteen ja antaa hyvät eväät nähdä maailma myyjän silmin.
  • Sopii myynnin keltanokille, joilla on hyvin vähäinen tai olematon kokemus myynnistä.
 • Tulikaste
  • Kaste on suunnattu myyntityön jo aloittaneille asiantuntijoille, jotka kaipaavat konkretiaa tekemisensä tueksi. Kaste uppoutuu syvemmälle myynnin filosofiaan ja käsittelee mm. osto- & myyntiprosessin vaiheet. Kaste antaa valmiudet vahvaan alkupään tekemiseen - kartoitukseen sekä ratkaisun löytämiseen.
  • Sopii jo hieman myyjän kannuksia kokeilleille lupauksille.
 • Valonkantaja
  • Valonkantajan valmennuksen läpikäyneet osallistujat ymmärtävät paremmin, miksi ja miten asiakasta ohjataan tietyn kaavan mukaan. Valonkantaja käsittelee myynnin ja ostamisen psykologiaa ja antaa valmiudet vahvaan loppupään tekemiseen - ratkaisun esittelyyn ja kaupan päättämiseen.
  • Sopii jo ensimmäisiä kauppoja paukuttaneille myyjille, jotka haluavat enemmän onnistumisia ja varmuutta tekemiseen.
 • Influensseri
  • Influensseri on asiakkuuksien kehittämiseen ja asiakkuuksien johtamiseen soveltuva valmennus. Influensseri auttaa esimerkiksi asiakaspalvelijoita, asiakkuuspäälliköitä ja muita asiakasrajapinnassa työskenteleviä kasvattamaan nykyisten asiakkuuksien arvoa ja tuottavuutta.
  • Sopii asiantuntijoille, jotka ovat tekemisissä olemassa olevien asiakkaiden kanssa.

Miten tilaan Myyntiopisto™:n valmennuksen?

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai siirtymällä tilaussivulle.