Hyppää pääsisältöön

Palvelut

Jokainen palvelumme toimii yhdessä ja erikseen. Palveluidemme avulla asiakkaamme myyvät enemmän ja nopeammin. Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä, mutta parhaiten palvelumme soveltuvat yrityksille, joilta puuttuu myynnin johtaminen, myyntikulttuuri ja/tai myyjät. 

Autamme eritoten tilanteissa, jolloin asiantuntijoista koulitaan myyjiä tai tilanteissa, joissa yritykseen palkataan myyjiä ja rakennetaan myyntiorganisaatiota.

Palvelut

Myyntiprosessi tehokkaammaksi

Myyntiprosessi on tehokkaan ja toimivan myynnin ehdoton selkäranka. Toimiva ja selkeä myyntiprosessi selkeyttää myyjän työnkuvaa, roolia ja auttaa keskittymään oikeisiin asioihin. Myyntiprosessista on myös apua myynnin johtamiseen ja myynnin ennustettavuuteen.

Lue lisää myyntiprosessin palveluistamme

Myynnin kehitys

Myynnin kehitys auttaa myyjiä kehittämään omia heikkouksiaan ja tunnistamaan omia vahvuuksiaan. Myynnin kehityspalvelumme, Myyntijohtaja takataskussa™ tarjoaa organisaatioille vaivattoman ja helpon tavan tarjota myyjille tukea ja osaavan myyntijohtajan tuen.

Lue lisää myynnin kehityksen palveluistamme

Myyvät verkkosivut

Verkkosivut ovat väsymätön liidikone ja täydellinen apu myyjille tuottamaan potentiaalisia, valmiimpia ostajia. Valmistamme verkkosivut aina myynnin näkökulmasta ja myynnin ehdoilla - yksinkertaiset ja tehokkaat sivut ohjaavat kävijöitä ottamaan yhteyttä tai ostamaan.

Lue lisää verkkosivupalveluistamme

Myynnin valmennus

Myynnin valmennuksemme ovat tehokkaita täsmäiskuja myynnin pullonkauloihin ja ongelmakohtiin. Valmennuksemme sopivat niin täysin myynnin keltanokille, kuin jo myyntityötä tehneille konkareillekin. Olemme puristaneet valmennuksista löysät ja kiusalliset tekemiset pois, jotta parituntiseen valmennukseen on mahdutettu aidosti tiukkaa asiaa.

Lue lisää myynnin valmennuksista