Hyppää pääsisältöön

Myyntisankarit

18 vuoden myyntikokemus monelta eri alalta, niin B2B- kuin B2C-bisneksessä auttaa laittamaan asioita perspektiiviin. Kokemuksen kanssa ei tarvitse hötkyillä eikä harjoitella. Kokemuksen ansiosta meille on muodostunut hyvin vahva käsitys, mitä myynti on ja mitä myynti ei ole. Meille on muodostunut myös erittäin hyvä käsitys, miten muuttunut myyntitapa ja -kulttuuri on jalkautettavissa ihan mihin tahansa organisaatioon.

Meillä on vahva visio ja usko siihen, että joka ikinen asiantuntijaorganisaatio on muutettavissa myyntiorganisaatioksi ilman, että työn laatu kärsii - päinvastoin. Jokainen on oman alansa asiantuntija ja Myyntisankareiden avulla, jokainen oman alansa asiantuntija osaa myös myydä asiantuntijuuttaan ja palvella asiakkaitaan paremmin.

Koska me tiedämme, mitä myynti on, meidän on helppo kertoa muille, mitä se ei ole. Jo sillä saadaan tuloksia aikaan. Ymmärrämme niin ruohonjuuritason myynnin, kuin vaativan ratkaisumyynnin sekä B2B- ja B2C-bisnesten erot.


Tästä vuolaasta itsekehusta huolimatta, meillä on myös konkreettisia esimerkkejä. Parhaimmillaan palveluidemme ROI on yli 1000 % ja tyypillisimmilläänkin yli 500 %.