Meille töihin?

Olemme aina kiinnostuneet keskustelemaan, voisitko juuri sinä olla meidän seuraava huippumyyjä? Meitä kiinnostaa oikeastaan aina keskustella erilaisista yhteistyökuvioista ja mahdollisuudesta työllistää ihmisiä myynnin pariin.

Työmme sopii erinomaisesti mihin tahansa elämäntilanteeseen. Haluatko myydä täysipäiväisesti tehokkaampaa myyntiprosessia? Kaipaatko hiukan lisätuloja opiskelun oheen? Haluatko sivutyötä päätyösi ohelle? Kaipaatko myyntisalkkuusi lisää tuotteita?

Meitä ei sinun menot haittaa - voit tehdä niin paljon tai niin vähän kuin sinulle sopii. Meille käy myös, että tulet hakemaan myynnin kannuksesi täältä - koulutamme ja koulimme sinusta myyjän mielellämme.

Reilu ja avoin palkkiomalli

Toimit itsenäisenä jälleenmyyjänä joko oman yrityksesi tai laskutuspalvelun kautta. Tarjoamme palkkiot seuraavasti:

Liidipalkkio: 10 % alvittomasta laskutuksesta, mikäli lämmitetty liidi johtaa kauppoihin.

Myyntiprovisio: 25 % alvittomasta laskutuksesta.

Meillä saat myydä kaikkea, mitä mekin myymme - Maksamme reilusti ja sen mukaan, mitä olette sopineet laskutettavaksi. Saat myös osasi, vaikka laskutus kasvaisi jälkikäteen. Saat myös palkkion kolmansien osapuolien maksamista provisioista.
Myyntiprovisiota maksamme myös jatkuvasti - niin kauan kuin asiakkuus säilyy, sinunkin provisio säilyy!

Valmennukset

Koulutamme sinusta oikein mielellämme seuraavan myynnin Messi(aa)n. Koska valmennamme asiakkaitamme, miksi emme valmentaisi omia myyjiämme yhtä kovalla intensiteetillä? 

Meiltä saat viedä mukanasi kaiken opin ja osaamisen, mitä me sinulle jaamme.

Myynnin ja markkinoinnin tuki

Haluamme tukea tekemistäsi - tarjoamme apua prospektointiin sekä kalentereiden täyttämiseen omalla alueellasi. Sparraamme ja koulutamme sinusta huippumyyjän. Saat myös yhteystietosi verkkosivuillemme - haluamallasi tittelillä.

Hae mukaan

Kerro meille itsestäsi ja lähetä vapamuotoinen hakemus osoitteeseen mikko@myyntisankarit.fi tai soita 040 164 1661 niin jutellaan!