Hinnoittelu

Haluamme tehdä ostamisen helpoksi. Hintamme ovat selkeästi esillä, emmekä harrasta lisälaskuilla kikkailua. Kun annamme tarjouksen, se on sillä hyvä. Moni hintamme on "hinta alkaen" - hinta, joten avataan hieman esimerkkien kautta:

Hinnoitteluesimerkki: Pieni tai aloittava yritys

Tämä esimerkki soveltuu hyvin pienen tai aloittavan yrityksen tarpeisiin. Koko organisaatio on vielä kourallinen ihmisiä ja kaikki tekevät kaikkea. Jokainen myy mitä myy.

Alkuun myyntiprosessi on hyvä happotestata Apuvirta ™ - palvelulla, jotta saadaan touhuun järki ja nykytilanne tietoon. Firmassa on tekemisen meininki, joten sitä ryyditetään yhdellä myyntivalmennuksella. Näin tarjotaan hyvät eväät lentävään lähtöön.

Toiminnan kasvaessa, on järkevää investoida Smartbound- ja Generaattoripalveluihin.

Hintahaarukka: 1 700 - 2 000 €

 

Hinnoitteluesimerkki: Myyntiorganisaatio

Tämä esimerkki soveltuu mm. myyntiorganisaatioille, jotka hakevat kasvua tai organisaatioille, jotka haluavat kasata oman myyntitiimin ja panostaa myyntiin.

Myyntiprosessi toteutetaan suosituimmalla, Voimavirta ™ - palvelulla. Jotta hyvä vire pysyy yllä ja muutokset voidaan viedä läpi, otetaan 1-2 kuukaudeksi apuun vuokrattava myyntijohtaja, joka varmistaa sujuvan käytäntöön viennin ja Smartbound - jotta myynnillä on heti kättelyssä tarpeeksi liidejä ja tapaamisia työn alla.

Hintahaarukka: 8 000 - 10 000 €