Me olemme myynnin johtamiseen keskittynyt myynnin erikoistoimisto. Meidän keihäänkärki on tarjota yrityksille myynnin johto ostopalveluna.

Myyntijohtaja ostopalveluna

Koska myyntiä, niin kuin mitä tahansa muutakin tekemistä, voi helposti parantaa johtamisella. Asiantunteva myyntijohtaja luotsaa myyntiorganisaation huipputuloksiin, niin B2B kuin B2C sektoriltakin.

Mitä meidän myyntijohtajat sitten tekevät? Konkreettisin ja näkyvin toimenpide on myynnin rutiinien kehittäminen ja tuottamattoman työn poistaminen dokumentoidun ja toimivan myyntiprosessin avulla. Myyntijohtajat myös huolehtivat, että sovitut tavoitteet ja toimitatavat pysyvät kirkkaina jokaisen mielessä.

Sankariakatemia tukemaan myyntityötä

Myyjä tarvitsee jatkuvasti tukea, oppia ja kehitystä. Haastettakin. Moni käy kokeilemassa myyntiä, todetakseen ettei se sovi itselle, vaikka asiakaspalvelusta tykkäisikin. Useimmiten syynä on väärä käsitys, että myynti olisi jotenkin eri asia kuin palvelu.

Sankariakatemia on meidän vastaus myyjäksi haluaville. Sankariakatemian avulla voimme auttaa asiakkaitamme kehittämään omien myyjien ammattitaitoa. Sankariakatemia voi jopa toimia uusien myyjien perehdytyskeskuksena tai olla osa uuden myyjän perehdytystä.

Sankariakatemian sivuille lisätään jatkuvasti oppaita, jotka sopivat täysin keltanokkaisille myyjille tai jo kannuksiaan myynnissä kokeilleille myyjän aluille.

sankariakatemia.fi

Sankaristudio vauhdittamaan myyntiä ja markkinointia

Myyjät tarvitsevat polttoainetta nimeltä liidi. Myyntisankareiden ylläpitämää Sankaristudiota voisi kuvailla liidimyllyksi. Koneistoksi, jonka lopputulemana rakennetaan meidän asiakkaiden myynti- ja markkinointi sellaiseen minttiin, että heikompaa hirvittää.

Koska me tiedämme, mitä myynti on ja mitä se ei ole, me myös tiedämme, mitä myyntiä tukemaan tarvitaan. Sankaristudio toimii all-in-one - pysäkkinä mm. uusille verkkosivuille, brändi-ilmeelle, sisällöntuotannolle ja markkinointitoimenpiteille.

Rakennamme verkkosivut myyntiä silmällä pitäen - tavoitteena on 24/7 toimiva liidimylly, jotta myyjillä on aina tuoretta ja relevanttia tavaraa.

sankaristudio.fi